Info om klubben

Opdag en spændende verden
under havets overflade
Certifikat til at dykke
i hele verden
Hvem vil ikke gerne kunne
trække vejret under vand?
Weekendture med dykning
og masser af sjov
Relax-balkon i klosterbakken
hver første fredag i måneden
Svømning i Højme hver
torsdag klokken 18:30
Oplev smukke Danmark
under overfladen
Venskaber for livet Vi har også
plads til dig
Vi passer altid godt
på hinanden
Lær nye sider
af dig selv at kende
Vi glæder os til at byde
div velkommen
Kom og få en snak
med erfarne dykkere
Vi tager altid
godt imod nye
Kom til vandlegedag
hver sommer i August
Undervisning torsdag 18:30
i Højme Svømmehal
Naturens smukkeste
hobby
Sammen gør vi dig
til en erfaren dykker
Uddannelse med stort
fokus på sikkerhed

KORT OM KLUBBEN

Frømandsklubben Neptun er stiftet i Odense d. 15.11.1960, og er dermed Danmarks næstældste aktive dykkerklub. Klubben dannede, sammen med Skovshoved Undersøiske Gruppe, Dansk Sportsdykker Forbund (DSF) i 1965.

Klubben er en aktiv dykkerklub, hvor vi arbejder på at fremme og udbrede dykkersporten ved afholdelse af arrangementer og konkurrencer. Vi medvirker ved humanitære og kulturelle opgaver (eftersøgninger, arkæologiske dykninger, oprydninger af affald mm.), og vi arbejder på at højne sikkerheden ved afholdelse af kurser.

Klubben er gennem Dansk Sportsdykker Forbund (DSF) medlem af det internationale sportsdykkerforbund CMAS.

NEPTUN har ca. 120+ medlemmer i alderen 2 – 76 år, fordelt på både flaskedykker- og juniorafdelingen, hvoraf en stor del er sportsdykkere, og de fleste af dem er blevet uddannet gennem klubben. Dykning som interesse binder os sammen, men vi dyrker også fællesskabet på andre måder fx. fællesspisning, fester mv.

Sportsdykning er mange ting, men hovedinteressen hos medlemmerne er naturdykning, vragdykning, undervandsfotografering og undervandsarkæologi. Snorkeldykning og undervandsjagt er eksempler på andre aktiviteter i klubben.

Klubben er flyttet ind i klubhuset foråret 2021 efter en større istandsættelse, som klubbens frivillige har lagt mange kræfter i. Klubhuset er åbent året rundt for medlemmerne. Friluftsbadet har sæsonåbent juni, juli og august, og klubben kan benytte faciliteterne i denne periode.