For medlemmerne

VIGTIG COVID-19 INFORMATION FRA BESTYRELSEN

Gode klubmedlem

Vi er stadigvæk under "Lockdown" på grund af covid 19. Jeg har netop modtaget aflysninger af vores svømmehalstider for marts måned. Det betyder endvidere at vi ikke, endnu, har en dato for afholdelse af vores generalforsamling.

På den positive side kan vi nu mødes op til 25 til udendørs arrangementer - så der er mulighed for at få støvet dykkergrejet af og komme i vandet.

Renovationen af vores nye klubhus går stort set som planlagt, dog kan vi især om aftenen de kommende 14 dage godt bruge et par ekstra hænder. Kontakt Ole på SMS eller ring til ham på 21151412, hvis du har tid og lyst til at sætte dit præg på vores nye domicil.

Vi har modtaget jeres medlemskort på .pdf fra DSF. Kasper Høj har splittet dem op i enkelt-filer. Hvis du ønsker dit elektroniske medlemskort tilsendt - så kontakt formand@neptunodense.dk

Nyd det sidste af denne smukke søndag og lidt underlige februar med ganske meget kulde og så lige en varmerekord få dage efter.
På bestyrelsens vegne
Michael A. S. Hansen
Formand


Reception lørdag den 21. august

Frømandsklubben Neptun vil gerne fejre klubbens 60 års jubilæum og indvielse af klubbens nye lokaler sammen med samarbejdspartnere og venner. Vi vil derfor gerne se dig den 21. august til reception mellem kl. 11-14 på Odense Friluftsbad, Elsesmindevej 50, 5200 Odense V.

Ud over lidt forfriskninger vil der være mulighed for at tage et nærmere kig på, hvad klubben kan tilbyde og måske prøve at dykke uden at blive våd.

Af hensyn til forplejningen vil vi være glade for en melding, om du vil deltage på neptun1@neptunodense.dk senest den 7. august.

Vil du betænke os med en gave, vil vi være taknemmelig for et beløb, som vil gå til udstyr til klubbens juniorafdeling.

Beløbet bedes indsat på konto: 1551 0009445609. Vi glæder os til at se dig.

Frømandsklubben Neptun
Michael Hansen
Formand


VI ER FLYTTET TIL ET NYT KLUBHUS

Frømandsklubben Neptun er flyttet fra Thorslundsvej og til et nyt klubhus. Vi er flyttet ved Friluftsbadet i det gamle Cafeteria hvor der bliver renoveret og gjort plads til os, med gode faciliteter.

Fra nu af kan vi derfor findes på:

Elsesmindevej 50
5200 Odense V

Vær opmærksom på, at vi foreløbigt ikke har fuld adgang til klubhuset både grundet COVID-19-begrænsninger og håndværkere.


Nyt udseende på hjemmesiden

neptunodense.dk har fået et make-over så den nu er mobil-venlig, opdateret og optimeret.
Hvis du finder nogen fejl eller mangler, tøv ikke med at kontakte os på webmaster@neptunodense.dk, gerne med et skærmbillede af fejlen.


Nyheder og artikler på Klubmodul


Nyhedsarkiv

Materiale til klubbladet

Redaktionen er meget interesseret i materiale til kommende klubblade

Send en mail til redaktion@neptunodense.dk med en artikel, et indlæg, en tegning eller noget andet, og så vil redaktionen med glæde bringe det i klubbladet.